2025. november 21-én nosztalgikus vacsoraestre hívunk, ahol a múlt és a jelen egy asztalnál találkozik.
A menüsor az Oliva 5, 10, 15, 20 és 25 évvel ezelőtti legnépszerűbb fogásaiból áll össze – újragondolva és újraálmodva.


Az est különlegessége, hogy visszatér Tornyos Balázs, aki 15 éven át volt az Oliva séfje, és a jelenlegi séffel, Kozma Zoltánnal közösen alkotják meg a jubileumi menüt.
A vacsorán több egykori kollégánk - Szalczinger János, Andok Endre, Solymosi Erik és Csidei Zoltán (Nils) - is visszatérnek, hogy együtt idézzük fel az elmúlt negyedszázad hangulatát.

Menü

Hideg előétel
Libamáj torta

Leves
Bakonyi szarvasragu burgonyagombóccal

Meleg előétel
Cipóban sült Pusztai csülök

Főétel
Rozmaringos bárányborda grill burgonyával, paradicsomlekvárral

Desszert
Csoki bomba

Vacsora menü ára (korlátlan ásványvíz fogyasztással): br. 19.900.- Ft / fő


Asztalfoglalás: +36 20 221 5509


Áraink forintban értendők és tartalmazzák az ÁFA-t. Étel- és italfogyasztásra 15% szervízdíjat számítunk fel.
A menüváltoztatás jogát fenntartjuk.