25 év, három sztárborász - egy este, egy asztalnál
Az elmúlt negyedszázadban három borász kísérte végig az Oliva történetét — Figula Mihály, Jásdi István és Heimann Zoltán, akiknek borai évtizedeken át az étlapunk állandó sztárjai voltak.
Most először ülnek egy asztalhoz, hogy együtt idézzük fel a közös éveket, ízeket és történeteket.
Két-két ikonikus tételük mellett ötfogásos élményvacsora vár, ahol minden korty és minden falat egy szelet az Oliva múltjából.
Hideg előétel: Bélszín carpaccio kapribogyó pestoval
Leves: Erdei gombakrémleves spenótos kecskesajttal
Meleg előétel: Garnélás rizottó parmezánnal
Főétel: Szarvascomb vörösboros áfonya mártással vajas nudlival
Desszert: Karamell flan
Borsor:
Figula Baricska olaszrizling 2023 Jásdi Lőczedombi szürkebarát 2024 Jásdi Lőczedombi olaszrizling 2024 Heimann Barbarossa 2022 Heimann Barbár 2020 Figula Hetedik 2018
Vacsora menü: 24.900 Ft / fő
Vacsora menü borsorral: 34.900 Ft / fő
Asztalfoglalás: +36 20 221 5509
Áraink forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t. A vacsora menü ára tartalmazza a szervízdíjat. A menü változtatás jogát fenntartjuk.