25 év, három sztárborász - egy este, egy asztalnál
Az elmúlt negyedszázadban három borász kísérte végig az Oliva történetét — Figula Mihály, Jásdi István és Heimann Zoltán, akiknek borai évtizedeken át az étlapunk állandó sztárjai voltak.

Most először ülnek egy asztalhoz, hogy együtt idézzük fel a közös éveket, ízeket és történeteket.

Két-két ikonikus tételük mellett ötfogásos élményvacsora vár, ahol minden korty és minden falat egy szelet az Oliva múltjából.


Hideg előétel: Bélszín carpaccio kapribogyó pestoval

Leves: Erdei gombakrémleves spenótos kecskesajttal

Meleg előétel: Garnélás rizottó parmezánnal

Főétel: Szarvascomb vörösboros áfonya mártással vajas nudlival

Desszert: Karamell flan

Borsor:

Figula Baricska olaszrizling 2023
Jásdi Lőczedombi szürkebarát 2024
Jásdi Lőczedombi olaszrizling 2024
Heimann Barbarossa 2022
Heimann Barbár 2020
Figula Hetedik 2018


Vacsora menü: 24.900 Ft / fő
Vacsora menü borsorral: 34.900 Ft / fő


Asztalfoglalás: +36 20 221 5509


Áraink forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t. A vacsora menü ára tartalmazza a szervízdíjat. A menü változtatás jogát fenntartjuk.