4 fogásos argentin élményvacsora - Asado keményfa parazsas argentin látvány grill
Az est közreműködő vendég chef-je Bottyán Jorge Esteban chef
Jorge Argentinában nőtt fel és lett szakács, évtizedek óta Magyarországon él.
Gyuri saját Asado Grilljével, és saját beszerzésű válogatott keményfa készlettel érkezik. Az Oliva kertben a keményfa parázson süti majd a szemünk láttára a kiváló argentin steakeket.
Ez a sütési módszer visszanyúlik egészen a 19. század közepére. A pampákon a gauchok a dél-amerikai cowboyok sütötték a húsokat nyílt tűzön. Mindig fát használnak a sütéshez, soha nem szenet, a pampán megtalálható fákat algarrobos vagy quebracho fát. Lassan sütik az elparázslott fán, amitől eszméletlen aromák és ízek szabadulnak fel.
MENÜSOR
Előétel: Bélszín carpacco tonhal krémmel, baguette - 2021 Salentein Killka White Malbec
Leves: Andaluz-gazpacho kecskesajttal fűszeres-krutonnal - 2024 Salentein Portillo Sauvignon Blanc
Főétel: Argentin bélszín steak chimichurri pestovas, póréhagymás burgonya gratinnal, rozmaringos sült paradicsommal - 2021 Achaval Ferrer Mendoza Malbec
Desszert: Karamellás flan - 2022 (Chile) Errazuriz Late Harvest Sauvignon Blanc
➝ Vacsora: 21.900 Ft/fő
➝ Borkíséret: 9.900 Ft/fő
4 fajta prémium argentin borválogatás
➝ Alkoholmentes csomag: 4.900 Ft/fő (korlátlan házi szörpök, szóda, víz)
Asztalfoglalás: +36 20 221 5509
Áraink forintban értendőek, tartalmazzák az ÁFA-t. Étel-és italfogyasztásra 15% szervízdíjat számítunk fel.
A menüváltoztatás jogát fenntartjuk.