Bemutatkozás

Veszprém történelmi belvárosának szívében, közvetlenül a városközpontban, nyugodt környezetben, a vártól pár perc sétára, hangulatos kerthelyiséggel és három boltozatos belső helyiséggel várjuk a vendégeinket.

A több mint 250 éves boltívek között mintegy 70 vendég tud helyet foglalni, kerthelyiségünkben pedig akár 90 főt is le tudunk ültetni. A kerthelyiségben a szezonban látványgrill működik, esténként jazz, latin és klasszikus élő zene is hallgatható a vacsora mellett. Kiemelt alkalmakkor exkluzív koncerteket is szervezünk. A hotelszárnyban egy szeparált, 35 fős rendezvényterem is megtalálható.

Étlapunkon a mediterrán konyha hatása érvényesül, ám a hagyományos gasztronómia fogásai is fellelhetőek. Egy őszi-téli és egy tavaszi-nyári alap étlap mellett 3-4 hentente változó aktuális ajánlattal dolgozunk. Borlapunk 30 féle, válogatott borral várja a vendégeket.

Éttermünk több alkalommal szerepelt a Népszabadság Top 100 Étterem listáján, 2016-ban a Top50 Vidéki megfizethető étterem közé is bekerült, míg a Gault&Millau étteremkalauz 2016 és 2017-ben is 12 ponttal értékelt bennünket.

Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket!

Foglalás: +36 88 561 900
Email: oliva@oliva.hu