„Feltöltődés mediterrán hangulatban”

Szállodánk családias hangulatú pihenő részlegében kültéri melegvizes jakuzzival, finn szaunával, élmény zuhannyal, frissítő dézsával, egészségmegőrző, gyógyulást, és feltöltődést elősegítő masszázsokkal és kezelésekkel várjuk kedves vendégeinket, mindent megtéve azért, hogy Önök kipihenten, energiával tele térjenek haza.

Standard szoba foglalása esetén a wellness használat napi díja 1000 Ft, gyermeknek 12 éves korig 500 Ft.
Deluxe szoba foglalása esetén az ár tartalmazza a korlátlan wellness használatot. Fürdőköpenyt felnőtt méretben biztosítunk.

Részlegünk reggel 10h és este 22h között vehető igénybe, kizárólagos használatot nem tudunk biztosítani. A wellness részleg bizonyos szobákból beltéren keresztül közelíthető meg, másokból kültéren keresztül.

A masszázsokhoz előzetes időpont egyeztetés szükséges telefonon vagy email-ben, az érkezés előtt legalább két nappal.

 

Tel.: +36 88 403 875                                                  Email: oliva@oliva.hu

      

Kínai gyógymasszázs – „A Shaolinok kincse”
Tovább
A Shaolin kolosotorkból származó ősi kínai masszázsterápia, mely ötvözi a meridián masszázs, a kiropraktika (manuálterápia) és a reflexzóna masszázs elemeit.
Frissítő masszázs – „Test és lélek öröme”
Tovább
Serkentően hat a vér-és nyirokkeringésre, az idegrendszerre, fokozza az izmok vérellátottságát, oldja a feszültséget, a stressz nemkívánt tüneteit, felfrissíti a bőrt.
Kínai fejmasszázs – „A tökéletes ellazulás kínai művészete”
Tovább
A kínai fejmasszázs a fejen található reflexzónák masszírozásából áll melynek során az egész testre hatunk. Emellett nagyon kellemes, ellazító, feszültségoldó hatása van, csökkenti a stresszt, megnyugtatja az idegrendszert.

hotel

asztalfoglalás: +36 88 561 900 // oliva@oliva.hu

oliva étterem

8200 veszprém, buhim u. 14-16.

Étterem nyitva tartás:

H-CS: 11:30-23:00 Konyha: 22:00-ig
P-SZ: 11:30-0:00 Konyha: 23:00-ig
V: 11:30-23:00 Konyha: 22:00-ig

Hotel nyitva tartás:

0-24