Kacsamáj pástétom
Kacsamáj pástétomunk éttermünk egyik legnépszerűbb előétele. Lassan húsz éve valamilyen formában az étlapunkon van. Édes fehérborban pácoljuk, sóval, borssal fűszerezzük. 65 fokon készül, tetejére az aranysárga zsírja kerül.

Vaddisznó rilette
A bakonyi vaddisznóból készült, franciás rilette lapockából és tarjából készül. A húst hosszasan, lassan, vöröshagymával, babérlevéllel, borókabogyóval, sóval, borssal, vörösborral konfitáljuk, amíg rostjaira esik szét. Kakukkfűvel és tárkonnyal fűszerezzük, kisült zsírja borítja be.

Zakuszka
A zakuszka Örményországból, Grúziából Moldován keresztül Erdélybe került pompás előétel. A miénkben sült kápia parrika és padlizsán van, amit hagymán, fokhagymával és paradicsommal készítünk, sóval és borssal fűszerezve.

 

Árak:

1-10 db esetén 4 900 Ft / doboz

10-30 db esetén 4 500 Ft / doboz

30-50 db esetén 4 300 Ft / doboz

50-100 db esetén 4 000 Ft / doboz

étterem

asztalfoglalás : +36 88 561 900 // oliva@oliva.hu

oliva hotel

8200 veszprém, buhim u. 14-16.

Étterem nyitva tartás :

H-Sz: 11:30-23:00, Konyha: 21:45
V: 11:30-16:00, Konyha: 15:00

Hotel nyitva tartás :

0-24

 


0