Steak hetek
(január 17-31-ig)

Előétel:

Oliva tatár
3 200.-

Főételek:

Hátszín steak (200g)
6 400.-
Rib-eye steak (200g)
7 700.-
Bélszín steak (200g)
8 900.-
T-bone steak(450-500g)
12 900.-
Sashimi sárgauszonyú tonhal steak (200g), füstölt szezám, csicsóka,
cékla salsa
6 200.-
Oliva burger (200g Charolais marha, sajt, bacon, házi zöldfűszeres
majonéz, hagymalekvár), édesburgonya hasáb
3 900.-

Marha steak köretek:

Füstölt padlizsánkrém, házi steak burgonya, grillezett szív saláta,
zöldbors mártás
Vajban wokban sült zöldségek, gratin burgonya, „cafe de paris”
fűszervaj

Desszert:

Avokádókrémmel töltött mangó tart, lime habcsókkal
1 690.-

 

Az összes steak-et illetve az Oliva burgert faszénen és medium-ra sütjük, egyéb
esetben kérjük jelezze kollégánk felé rendelésfelvételkor.

étterem

asztalfoglalás : +36 88 561 900 // oliva@oliva.hu

oliva hotel

8200 veszprém, buhim u. 14-16.

Étterem nyitva tartás :

H-SZO: 11:30-23:00 Konyha: 22:00-ig
V: 11:30-16:00 Konyha: 15:30-ig

Hotel nyitva tartás :

0-24