Karácsonyi ajándékok

Borválogatás Andrea Bocelli családjának toszkán birtokáról.

Rendeljen Karácsonyra toszkán borválogatást az Olivából!

Bocelli Vermentino (fehér) és Bocelli Tenor Red (vörös cuvée) (2 palack) 10.900 Ft
6 palackos (egy karton) válogatás 29.900 Ft

Pástétomok

Kacsamáj pástétom
Kacsamáj pástétomunk éttermünk egyik legnépszerűbb előétele. Lassan húsz éve valamilyen formában az étlapunkon van. Édes fehérborban pácoljuk, sóval, borssal fűszerezzük. 65 fokon készül, tetejére az aranysárga zsírja kerül.

Vaddisznó rilette
A bakonyi vaddisznóból készült, franciás rilette lapockából és tarjából készül. A húst hosszasan, lassan, vöröshagymával, babérlevéllel, borókabogyóval, sóval, borssal, vörösborral konfitáljuk, amíg rostjaira esik szét. Kakukkfűvel és tárkonnyal fűszerezzük, kisült zsírja borítja be.

Zakuszka
A zakuszka Örményországból, Grúziából Moldován keresztül Erdélybe került pompás előétel. A miénkben sült kápia parrika és padlizsán van, amit hagymán, fokhagymával és paradicsommal készítünk, sóval és borssal fűszerezve.

Árak:

1-10 db esetén 4900 Ft / doboz
10-30 db esetén 4500 Ft / doboz
30-50 db esetén 4300 Ft / doboz
50-100 db esetén 4000 Ft / doboz

étterem

asztalfoglalás : +36 88 561 900 // oliva@oliva.hu

oliva hotel

8200 veszprém, buhim u. 14-16.

Étterem nyitva tartás :

H-Sz: 11:30-23:00, Konyha: 21:45
V: 11:30-16:00, Konyha: 15:00

Hotel nyitva tartás :

0-24

 


0