Naturális borok

A jó bor több mint egyszerű élelmiszeripari termék. Mesél a talajról, a szőlőről, a borászról, az évjáratról, a természet változatosságáról, az egyediségről. Naturális boraink híven tükrözik ezt a szemléletet, ipari segédanyagoktól mentesen a bor igazi, beavatkozás nélküli, természetes arcát mutatják.

A természetes bor él. Fejlődik, gazdagodik, érik a palackban. A gyomírtók, a tanninpor, a mesterséges adalékok ezt az életet ölik meg, ellaposítva, semlegesítve a borok egyéniségét, biztonsággal előállított, de egyen termékeket létrehozva. A természethű borok ugyan több törődést, munkát, áldozatot kívánnak, de egyúttal izgalmasabb élményt kínálnak.

A feltüntetett árak az ÁFA-t és a 12% szervízdíjat is tartalmazzák.











étterem

asztalfoglalás : +36 88 561 900 // oliva@oliva.hu

oliva hotel

8200 veszprém, buhim u. 14-16.

Étterem nyitva tartás :

December 31. csak az előrendelt szilveszteri ételek átadása van 12:00 órától legkésőbb 20:00-ig
Január 1. ZÁRVA
Január 2-től 11:30-21:00, Konyha: 20:30

Hotel nyitva tartás :

Recepció szolgálat: 06:30-21:00
December 31. ZÁRVA
Január 1. ZÁRVA

 


0